Sälja huset på nätet

 När du ska sälja ditt hus kan du göra mycket själv genom internet. 8600669-log-home-for-sale

Hitta en mäklare

Du behöver inte hålla dig till de lokala tjänsterna när du ska sälja huset. Det kan även finnas fler mäklare än du tror i ditt område. Och genom att prata med flera mäklare, kan få större insikt om vilken prislägen som finns, vilka tjänster de kan erbjuda och eventuellt förhandla fram ett bättre pris och fler tjänster.På internet finns alla mäklare listade på ett sätt eller ett annat. Genom sajten Mäklarofferter kan du få offerter från flera mäklare utan att behöva binda dig till något, det enda du behöver redogöra är lite information om huset du vill sälja.

Bra bilder

En bra mäklare vet hur man fotograferar din bostad för att göra den så attraktiv som möjligt. Väljer du att sälja utan en mäklare, måste du se till att fixa perfekta fotografier. Det är svårt att uppskatta storlek, ljus och liknande från ett tomt hus. Om du inte har några möbler i huset är det en bra idé att inreda lite, för att visa upp hur rummet kan se ut. Ta bilderna på dagen för att få mycket naturligt ljus. Genom att lära sig lite om kameravinklar kan du ta bra bilder som gömmer skavanker och ta fram storlek och ljus.

Marknadsföra sitt hem

Du kan marknadsföra ditt hem väldigt enkelt. Ett sätt är att dela husannonsen på sociala medier för att locka intressenter. Dina vänner kommer att gilla dina kommentarer och delningar, även om de inte är sugna på att köpa det, men det kommer att visa din annons i deras flöde för deras vänner vilket gör att en annons kan spridas väldigt snabbt.Blocket är också ett bra ställe. Många köper sitt hus från Blocket, eller blir lotsad från blocketannonsen till mäklaren som har hand om försäljningen. En annons kostar inte så mycket på den sajten, och lägg gärna till några extra slantar så din annons även syns i högerspalten för att få lite extra visningar.

Jannie Hansson