Handla makeup på nätet

Idag är det enklare än någonsin att handla makeup på nätet. Några klick med musen så har du din beställning hemma någon dag senare, ofta levererad direkt till dörren. Vi är nog många som tycker det är en stor fördel att kunna handla prisvärda produkter på det här sättet.

Hitta dina favoriter online

När det gäller just makeup och hudvårdsprodukter kan det vara lite trixigare att handla om du inte på förhand vet vad du vill ha. Du kan nämligen inte testa dina varor och sedan ångra ditt köp. Därför är det en god idé att först prova ut det du söker i en fysisk butik så att du kan känna på färg och konsistens. Därefter beställer du dina favoriter online. En fördel är det är enkelt att jämföra priser på nätet så du kommer sannolikt tjäna en slant också.

Hitta seriösa butiker

Alla butiker på nätet är inte seriösa, men det finns sätt att kolla upp webbshoppen. Du kan titta efter loggor för certifiering som “Trygg E-handel” eller “Certifierad E-handel”. För du muspekaren över symbolen ska en pop up dyka upp med information om symbolen. Butikens betalningsmetoder är ett annat sätt. Erbjuds exempelvis direktöverföring via bank eller tjänster som Klarna och Paypal är butiken sannolikt ok.

Jannie Hansson