Kalendrar, anteckningsböcker och allt du behöver till kontoret

Att skapa ordning och reda kan ofta börja med något så enkelt som ett strukturerat schema som är överblickbart i kalendern, samt att göra-listor. Du kan lägga till färger och kulörer som gör att viktigare aktiviteter står ut.

I shoppen på sidan https://www.kalenderkungen.se/ kan du hitta allt du behöver. Det finns kalendrar, kollegieblock och även personliga presenter på sajten.

Namnskyltar och gästböcker

Att göra saker personliga på kontoret är ofta omtyckt bland personalen. Det går att ordna i form av namnskyltar med olika bakgrund, mönster och storlekar.

Till receptionen kan det vara fint att ordna med en besöksbok. Där kan besökande kunder lämna kommentarer om sina besök. Det blir ett sätt att se vad som uppskattas och ett minne för företagets historia.

Bordskalendrar och filofaxer

En bordskalender är inte särskilt dyrt och du kan enkelt ordna med inköp åt alla på kontoret. Vill du lyxa till det för din personal så kan en filofax vara något att satsa på, varför inte med företagets logga? Det kan också vara en idé att välja en kalender som passar er verksamhet till innehållet. Kanske är det viktigt med mycket utrymme att skriva på för varje datum, eller så är en extra generös adressbok i filofaxen viktigt för dina anställda?

Jannie Hansson