Experttips på nätet

Något som är en fröjd för alla oss tippare på nätet är att ta del av grymma experttips på hur man borde tänka när man ska lägga ett specifikt spel.Stryktipset

Dagliga speltips

I korta drag kan man säga att man låter experterna göra jobbet med analysen åt dig så slipper du ägna tiden på att läsa på om olika lags tabellposition, formkurva, skador och andra faktorer som kan påverka utgångar i en match. En sida vi tycker är särskilt värd att ta en titt på i detta hänseende är tippat.se. På sidan för speltips så ger deras experter råd för exempelvis vilka fotbollsmatcher som är värda att spela på för dagen, vad den troliga utgången i matchen kommer att bli, samt var du kan hitta det bästa oddset.

Sveriges bästa bettingblogg

På sidan finns även två bloggar där man bjuds på både speltips, analyser och intressant vinklade artiklar där man exempelvis berättar antalet av olika saker som Zlatan kan köpa för sin veckolön, ni vet de klassiska “han kan köpa: 4 Volvo V70, en lägenhet i Solna, 100 iPhones…” och så vidare.  I den vanliga bloggen så skriver man på Tippat.se också ganska generella sportnyheter men lite mer i bloggformat än du kan läsa exempelvis i Sportbladet. Dessutom så är de förstås lite mer fokuserade på att ha en anknytning till spelandet.Den andra bloggen kallas för “Sparka och Spring”, och har av speljätten Betsson utsetts till Sveriges bästa bettingblogg. I Sparka och Spring så är det framförallt speltips och analyser kring Stryktipset och Europatipset. Det handlar alltså i hög grad om fotboll som du kanske redan förstått. Förutom Stryk- och Europatipset så brukar man även på regelbunden basis ge tips för Topptipset. 

Jannie Hansson