Digitala lösningar när det kommer till print med krav på hög kvalitet

I takt med att de flesta kontor och arbetsplatser blir alltmer digitaliserade kommer också allt högre krav på den slutgiltiga produkten. Kunderna vill ha riktigt snyggt tryck, vare sig handlar om digitala bilder eller vanligt tryckmaterial i pappersformat.

Även om de flesta arbetsplatser numera är mobila och arbetsstyrkan har hybrid arbetstid, där minst hälften av tiden går till att jobba hemifrån, så har medarbetarna fortfarande behov av att komma in på kontoret för att skriva ut saker. Skrivarna av idag kan dessutom skriva ut från den företagsskrivare som är närmast den plats på kontoret du befinner dig.

Moderna skrivare

Skrivare är idag en viktig del av det digitala arbetsflödet. Moderna skrivare har många funktioner som inte bara ska göra det digitala arbetssättet smidigare utan även lämna ett mindre klimatavtryck.

Därför är många skrivare utrustade med energi- och pappersbesparande funktioner. Bland annat kan skrivaren vid utskrift fråga om du vill skriva ut dubbelsidigt. På så sätt använder skrivaren hälften av den mängd papper som annars skulle ha gått åt vid utskriften. Driver du en rörelse där dina produkter behöver märkas, läs mer här vad du sak välja om du vill ha skrivare specifikt för olika märksystem.

Jannie Hansson