Bygg en egen bastu på tomten | Detta bör du tänka på

Letar du efter den optimala metoden för att kunna koppla av efter en lång dag på jobbet? Då gör du dig själv en tjänst när du bygger en egen bastu på tomten. Processen är dock en aning komplicerad om du inte har tidigare erfarenhet av liknande projekt. Att bygga en bastu från grunden är därför inte alltid den bästa lösningen.

Nedan ska vi kika närmare på andra knep som du kan ta dig till för att få en härlig bastu på din tomt. Glöm inte att dessutom införskaffa dig alla de nödvändiga tillbehören för en fulländad bastuupplevelse.

Titta närmare på en bastustuga

Det är inget måste att behöva bygga en bastu från grunden när du istället har möjligheten att köpa en färdig bastustuga. De mindre varianterna kan uppmäta cirka 4 kvadratmeter medan de större modellerna ligger på hela 15 kvadratmeter. I vissa bastustugor finns det dessutom ett separat omklädningsrum eller en avdelning där du bara kan koppla av.

Hos Bastukällan.se får du en överblick av olika högkvalitativa bastustugor. Med många färger, storlekar samt former att välja bland behöver din bastustuga inte vara långt borta. Få till lite lyx i vardagen med en bastu på tomten.

Jannie Hansson