Letar ni efter bra lösningar för företagets små mötesrum?

Powerpointpresentationer i all ära, men det är lätt att tappa intresse. Har ni små lokaler och behöver en smidig lösning för era möten, kan en flyttbar whiteboard vara lösningen. Olika färger, storlekar och material hittar ni till exempel hos Whiteboardstore.

Fysisk aktivitet för att bryta av

Även om ert företag inte har med skolverksamhet att göra, är forskning kring ämnet koncentration viktig. Studier har nämligen visat att du måste röra på dig emellanåt för att inte tappa intresset. Vem vill ha en publik som sover? Därför kan det vara bra att använda sig av en whiteboard när ni talar om ett ämne. På det viset kan flera gå upp och berätta om sina åsikter och idéer. Detta ökar intresset och skapar stimulans.

Val av whiteboard

Beroende på hur ni tänker använda er whiteboard finns det några saker ni måste kunna svara på. Vilken storlek och färg ska den ha? Ska ni fästa den på väggen eller ha den stående på golvet? När ni väl har kommit fram till vad ni vill ha behöver ni rengöra den på rätt sätt. Sedan är det bara att sätta gång med era möten. Lycka till!

Prof. Jannie Hane